Uygulama Örnekleri

İletişim

$ s

2018 İzmir Mermer Fuarı

Marble – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Türkiye’nin en yeni ve en modern fuar alanı olan fuarimir’de gerçekleştirilmektedir. Dünyanın İlk üç mermer fuarları arasında yer alan ulusal ve uluslararası ziyaretçi sayısı olan MARBLE, sektörün trendlerini takip etmek isteyen sektörün kalbinde olan ziyaretçi kitlesiyle öne çıkmaktadır.

Mart ayında doğaltaş sektörünün kalbinin atacağı Marble fuarında sizleri de aramızda görmek ve bu heyecanı birlikte yaşamaktan mutluluk duyacağız

Marble fuarı ; Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının buluşma noktası olan liman kenti İzmir’de, dünya genelinden binlerce sektör profesyonelini buluşturuyor. Ayrıca alım heyeti programı kapsamında yapılan B2B görüşmeler aracılığı ile Türkiye mermer ve doğaltaşının dünyaya ihracatında önemli bir rol oynuyor.

admin

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

$ s

2018 İzmir Marble Fair

Marble – International Natural Stone and Technologies Fair

International Natural Stone and Technologies Fair, which Turkey is carried out in fuarimir’s newest and most modern exhibition space. Being among the top three marble fairs of the world, MARBLE stands out with the number of national and international visitors, who are at the heart of the sector who want to follow the trends of the sector.
We will be happy to see you among us at the Marble Fair where the heart of the natural stone industry will beat in March and to experience this excitement together
Marble fair; It brings together thousands of industry professionals from all over the world in Izmir, the port city, which is the meeting point of the continents of Europe, Asia and Africa. In addition, purchases made under the program committee via our B2B meeting of Turkey is playing an important role in marble and natural stone exports to the world.
admin

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishTurkish